Ingelijste foto's met passe-partout met van alles

Wat versta je eigenlijk onder Vintage?  Lastig om daar een antwoord op te geven. Misschien omdat Vintage hip is, is alles Vintage, als het maar oud, nicely aged  of klassiek is. Wanneer je op Vintage gaat googlelen, gaat het over kleding, motoren en muziek.  Vintage is tegenwoordig vooral spreektaal om iets ouds met karakter mee aan te duiden, zoals beroemdheden uit vervlogen tijden, over beroepen, mode en steden. In ieder geval kan je duidelijk zien dat het om vervlogen tijden gaat.  Reserveer tenminste 6-8 dagen voor de gratis bezorging bij u thuis!

Wij leveren onze foto’s ook in een Zilver-Pro Lijst. Dit is een mat zilveren lijst, extra stevig met een smal profiel. Deze lijsten worden standaard geleverd met extra helder float geslepen glas en hoekveren. Prijzen op aanvraag. 023 7620640.

ZO SIMPEL IS HET!

  Na 5 dagen is jouw Artist impression klaar om als HR-bestand verzonden te worden, tenminste als je tevreden bent, anders doen we het nog een keer!

  Betaal veilig online met iDeal

  Liever dat wij printen?  Wij sturen je een offerte van iedere ondergrond die je maar wilt! Van canvas tot hout. Van plexiglas tot aluminium

  Advies nodig? Neem contact op:  023 - 752 06 40

 

ZO WERKT HET!


  Selecteer jouw formaat, vierkant, liggend of staand

  Plaats je bestelling en betaal met iDeal  

  Je ontvangt dan een orderbevestiging. Stuur deze naar info@concrete-art.nl samen  met je favoriete foto 

  Wij sturen je een voorstel en na jouw akkoord ontvang je het HR-bestand

  Vraag naar een scherpe offerte als wilt dat wij jouw Artist impression printen!

© 2017 - 2021 Concrete-art.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel