Ingelijste foto's met passe-partout van beroemdheden

Of het nu wetenschappers zijn of muzikanten, zangers of zangeressen, politici of filmsterren. Het zijn allemaal karakters waarover we niet uitgesproken raken. Van heel veel van deze karakters zijn de namen te lezen als je over de  Hollywood Walk of Fame  wandelt. Hier vind je meer dan 2500 grote kleurige tegels in de vorm van een ster met de naam van een beroemdheid uit de wereld van film, televisie, radio, muziek en/of theater. Het plan voor de Hollywood Walk of Fame kwam van E.M. Stuart. Hij wilde met de Walk of Fame een aandenken creëren om de glorie van Hollywood te benadrukken. Reserveer tenminste 6-8 dagen voor de gratis bezorging bij u thuis!

Wij leveren onze foto’s ook in een Zilver-Pro Lijst. Dit is een mat zilveren lijst, extra stevig met een smal profiel. Deze lijsten worden standaard geleverd met extra helder float geslepen glas en hoekveren. Prijzen op aanvraag. 023 7620640.

per pagina
per pagina

ZO SIMPEL IS HET!

  Na 5 dagen is jouw Artist impression klaar om als HR-bestand verzonden te worden, tenminste als je tevreden bent, anders doen we het nog een keer!

  Betaal veilig online met iDeal

  Liever dat wij printen?  Wij sturen je een offerte van iedere ondergrond die je maar wilt! Van canvas tot hout. Van plexiglas tot aluminium

  Advies nodig? Neem contact op:  023 - 752 06 40

 

ZO WERKT HET!


  Selecteer jouw formaat, vierkant, liggend of staand

  Plaats je bestelling en betaal met iDeal  

  Je ontvangt dan een orderbevestiging. Stuur deze naar info@concrete-art.nl samen  met je favoriete foto 

  Wij sturen je een voorstel en na jouw akkoord ontvang je het HR-bestand

  Vraag naar een scherpe offerte als wilt dat wij jouw Artist impression printen!

© 2017 - 2021 Concrete-art.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel