Hallo, ik ben Armand Sijbring, 10 jaar geleden ben ik Concrete media gestart. een all-service mediabureau dat voornamelijk werkt voor bouwgerelateerde bedrijven.  Van makelaars tot aannemers tot projectontwikkelaars. Voor deze beroepsgroep maakt Concrete media alles wat nodig is om huizen te verkopen. Van creatief advies tot websites, van presentaties tot de organisatie van het evenement rond het slaan van de eerste paal. Van brochures, kranten tot naambordjes. Concrete media is van alle markten thuis.

Concrete-art is een hobby die uit de kluiten aan het groeien is. Ik heb een autosporthart dat al in 1964 sneller begon te kloppen toen ik een Honda F1 racewagen zag testen op het circuit van Zandvoort.  Nu kunnen wij =autosport= foto's digitaal bewerken tot een Artist impression die maar in een beperkte oplage wordt gemaakt, compleet met certificaat van echtheid. Concrete-art levert maatwerk en Concrete-art levert uit voorrraad.  Het maatwerk verzorgen wij voor zowel particuliere klanten als klanten uit het bedrijfsleven. Heb jij een foto die je graag bewerkt wil zien tot een unieke Artist impression dan leveren wij dat. Helemaal in overleg met de klant. Wij beoordelen de foto en als deze voldoet aan de technische eisen gaan wij aan de slag. Net zolang tot dat de klant tevreden is. Hebben we een "GO" dan start de productie en wordt de Artist impression, goed verpakt, verzonden. 

ZO SIMPEL IS HET!

  Na 5 dagen is jouw Artist impression klaar om als HR-bestand verzonden te worden, tenminste als je tevreden bent, anders doen we het nog een keer!

  Betaal veilig online met iDeal

  Liever dat wij printen?  Wij sturen je een offerte van iedere ondergrond die je maar wilt! Van canvas tot hout. Van plexiglas tot aluminium

  Advies nodig? Neem contact op:  023 - 752 06 40

 

ZO WERKT HET!


  Selecteer jouw formaat, vierkant, liggend of staand

  Plaats je bestelling en betaal met iDeal  

  Je ontvangt dan een orderbevestiging. Stuur deze naar info@concrete-art.nl samen  met je favoriete foto 

  Wij sturen je een voorstel en na jouw akkoord ontvang je het HR-bestand

  Vraag naar een scherpe offerte als wilt dat wij jouw Artist impression printen!

© 2017 - 2021 Concrete-art.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel