Vintage in zwart wit, nieuwe foto's!

Zwart-wit foto's in een  zwarte lijst met passepartout zijn populair om in de hal, the living, de werkkamer of aan de wand in de slaapkamer te hangen, het liefst in combinatie met andere zwarte lijsten in verschillende formaten.  Foto's van Billie Holiday, Clark Gable, Audrey Hepburn en Humphrey Bogart, maar ook vintage beelden uit New York, van oude Silver Arrow's,  Harley Davidsons en Tyrrell Ford F1 cars geven extra allure aan je wand. Internationaal werkende  interieurarchitecten gebruiken deze zwart-wit foto's om een ruimte een mondiale uitstraling  te geven. Mooie voorbeelden van beroemdheden in  zwarte lijsten met passepartout zie je in het boek van Eric Kuster, Metropolitan Luxury.  Als je het ultieme Metropolitan gevoel wilt ervaren en deze luxe en glamoureuze stijl in je  interieur wilt brengen hang dan meerdere lijsten van (verschillende) formaten bij elkaar .  Dit wordt gegarandeerd het stralend middelpunt van uw interieur!  Onze zwarte lijsten met met passepartous van origineel museum karton zijn van zeer goede kwaliteit. Reserveer tenminste 6-8 dagen voor de gratis bezorging bij u thuis!

Wij leveren onze foto’s ook in een Zilver-Pro Lijst. Dit is een mat zilveren lijst, extra stevig met een smal profiel. Deze lijsten worden standaard geleverd met extra helder float geslepen glas en hoekveren. Prijzen op aanvraag. 023 7620640.

ZO SIMPEL IS HET!

  Na 5 dagen is jouw Artist impression klaar om als HR-bestand verzonden te worden, tenminste als je tevreden bent, anders doen we het nog een keer!

  Betaal veilig online met iDeal

  Liever dat wij printen?  Wij sturen je een offerte van iedere ondergrond die je maar wilt! Van canvas tot hout. Van plexiglas tot aluminium

  Advies nodig? Neem contact op:  023 - 752 06 40

 

ZO WERKT HET!


  Selecteer jouw formaat, vierkant, liggend of staand

  Plaats je bestelling en betaal met iDeal  

  Je ontvangt dan een orderbevestiging. Stuur deze naar info@concrete-art.nl samen  met je favoriete foto 

  Wij sturen je een voorstel en na jouw akkoord ontvang je het HR-bestand

  Vraag naar een scherpe offerte als wilt dat wij jouw Artist impression printen!

© 2017 - 2021 Concrete-art.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel