Blossom restaurant, Bowery 103, Manhattan

Vorige Artikel 18 van 18
€ 37,50 (inclusief 21% btw)

Prachtige foto van Berenice Abbott, "x." De foto toont raam van een restaurant, met een kleine kappers-winkel aan de rechterkant van de foto. Het restaurant heeft een hand geschreven menu op het raam met voorgerechten zoals varkensknokkels voor 25 cent en een stoofpotje van rundvlees voor 15 cent. Een man staat in een trappenhuis met zijn handen in de zakken en een tweede man staat achter de kapperspaal. Het raam boven de deur heeft een bord metde menukaartvan het restaurant aan de linkerkant. Het bord rechts van het trappenhuis is van de  kapper, met prijzen van 10 tot 30 cent.

We have done our best to find all rights holders with regard to photo material on this website. Contact us if you think your material has been used without prior permission.

ZO SIMPEL IS HET!

  Na 5 dagen is jouw Artist impression klaar om als HR-bestand verzonden te worden, tenminste als je tevreden bent, anders doen we het nog een keer!

  Betaal veilig online met iDeal

  Liever dat wij printen?  Wij sturen je een offerte van iedere ondergrond die je maar wilt! Van canvas tot hout. Van plexiglas tot aluminium

  Advies nodig? Neem contact op:  023 - 752 06 40

 

ZO WERKT HET!


  Selecteer jouw formaat, vierkant, liggend of staand

  Plaats je bestelling en betaal met iDeal  

  Je ontvangt dan een orderbevestiging. Stuur deze naar info@concrete-art.nl samen  met je favoriete foto 

  Wij sturen je een voorstel en na jouw akkoord ontvang je het HR-bestand

  Vraag naar een scherpe offerte als wilt dat wij jouw Artist impression printen!

© 2017 - 2021 Concrete-art.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel